Blogs

Mijn eerste Drone ervaring

In deze blog laat ik je mijn eerste filmresultaten zien van mijn drone ervaring. Ik vond het een feest om met mijn nieuwe drone te werken. Het vraagt aardig wat oefening en dus vlieguren maar dan heb je ook wat. Wat de wettelijke richtlijnen zijn lees je ook.

Lees meer

Cinegraphs

  In 2011 werd door 2 Amerikaanse modefotografen, Kevin Burg en Jamie Beck, de "cinegraph" geïntroduceerd: een nieuwe techniek om binnen een stilstaand beeld bepaalde elementen te laten bewegen. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een model, waarvan alleen het...

Lees meer

Variabele framerate (VFR)

Deze techniek kun je o.a. gebruiken om timelapse-video's te maken, zoals de video hieronder. Framerate De framerate geeft aan, hoeveel losse beeldjes (frames) per seconde (fps) een videocamera produceert. In de regel kun je kiezen uit 25 of 50; dat zijn vaste,...

Lees meer
Samen met Marcel mogen samenwerken aan een promotievideo voor Hofstad Lyceum. Een zeer prettige samenwerking.
Marcel heeft een professionele houding, denkt mee en staat zeker open voor ideeën van anderen, wat uiteindelijk leidt tot een mooi resultaat op beeld.
Dennis Vos

Technisch onderwijsassistent, Hofstad Lyceum, Den Haag

Marcel, graag zou ik jou en de andere medewerkers hartelijk danken voor de DVD die ik ontving na mijn symposium. Prachtig en een heel mooie herinnering! Je mag trots zijn op het resultaat.
Prof.dr. A.J. van der Heijden

kinderarts, Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam

Dank je Marcel. Je bent een fantastische filmer!
Geny Wuestman, Gouda

Biodanza facilitator bij 'Dans en leef', Dans en Leef

Meer informatie? Neem gerust contact op!