Waar kunnen we u mee helpen?

Pitchvideo

Persoonlijk pitchverhaal. Voor professionals met een commerciële boodschap.

Bedrijfsfilm

Maak uw bedrijf onderscheidend beter zichtbaar met een videopromotie.

Instructievideo

U geeft een heldere uitleg en bouwt daarmee credits op in uw markt.
De specialisaties van waaruit VideoVakwerk zijn diensten levert zijn onder te verdelen in drie clusters. Welke dat zijn en welke producten en prijzen daarbij horen leest u hieronder. De prijzen die vermeld staan zijn vanaf-prijzen, excl. btw. Meerwerk is mogelijk; de kosten hiervoor zijn gespecificeerd.

Pitchvideo

Een pitchvideo geeft in ultrakorte tijd precies de goede impulsen en informatie af. Hiermee trekt u de aandacht van uw kijker en weet u te boeien en hem of haar te verleiden tot een bepaalde actie. Een goed gemaakte pitchvideo realiseert conversie.

pitchvideo Guus Massar

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een sterke visuele promotie van uw bedrijf of merk. Afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft kunnen keuzes gemaakt worden over wat u precies onder de aandacht wilt brengen. Wij maken uw bedrijfsfilm overtuigend, intrigerend en imponerend.

Instructievideo

Met een instructiefilm of tutorial geeft u op een compacte en tegelijk aantrekkelijke wijze uitleg over een bepaald product, een dienst of een onderwerp. Dit kun je zien als een visuele gebruiksaanwijzing of handleiding. Ook medische voorlichtingsfilms voor patiënten zijn een steeds meer gevraagd product.

instructievideo medisch
Zeer positief! Marcel was betrokken, vriendelijk en nam ruim de tijd voor ons project. Het ging om de opname van een live workshop met 3 camera’s, en vervolgens het editen van de video om het online uit te zenden. Hij was flexibel en punctueel, dus erg fijn om mee te werken.
Alexander Keehnen, Amsterdam

initiator, Earn More Work Less, Amsterdam

Ik vind Marcel een aimabel persoon en een uitstekend vakman. Zijn videowerk oogt verzorgd en is van hoge kwaliteit. Marcel weet door zijn beelden een onderwerp kort en bondig uit te leggen. Als voormalig docent geeft hij nu ook in zijn blijk van zijn didactische kwaliteiten.
Paul Douw van der Krap, Rotterdam

fotograaf, Maasstadziekenhuis, Rotterdam

Fantastische impressie van de Kick Off Health Entrepreneurship & Innovation Challenge …

https://lnkd.in/gNWyFQn gemaakt door en met grote dank aan Marcel Gerbrands

Michel van de Beek

Health Entrepreneurship & Innovation Challenge

Speciale wensen, of meer informatie nodig?
Aarzel niet ons te bellen of mailen als u met vragen zit.