Over VideoVakwerk

Mijn naam is Marcel Gerbrands uit Delft. Mijn eenmansbedrijf VideoVakwerk bestaat sinds 2014.

Als videomaker en editor ben ik gespecialiseerd in twee genres:
• uitlegvideo’s / explainer-video’s (zoals medische patiëntvoorlichtingsvideo’s),
• en videoportretten van mensen met passie, of dit nu ondernemers, ambachtslieden of kunstenaars zijn. De laatste categorie film ik ook graag in het theater.
Maar ook andere andere onderwerpen breng ik graag in beeld.

Kijk voor een veelzijdige indruk eens verder in mijn portfolio.

Persoonlijke klik

Alles begint met een persoonlijke klik. Je kunt nog zo’n goede videomaker zijn, als die persoonlijke klik ontbreekt met de opdrachtgever gaat het niet werken.
Of u die met mij gaat krijgen zal natuurlijk moeten blijken, maar laat ik u geruststellen: ik heb sinds het zakelijk begin in 2014 nog niet meegemaakt dat het op dit punt spaak loopt. Dat blijkt ook wel uit alle positieve reviews.

Als u ‘ja’ zegt tegen mijn voorstel, kan ik u garanderen dat Kwaliteit centraal staat.

Goede samenwerking

Een film in elkaar zetten vraagt om goede en flexibele samenwerking. Bij VideoVakwerk begint het werk met: kennis maken, ideeën over en weer bespreken, over hoe het zou kunnen of moeten, wat wel en niet getoond mag worden, waar accenten moeten komen, en ga zo maar door.
Bij het afstemmen hoort ook een goed script en draaiplan. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat de gewenste beelden perfect worden vastgelegd. Als cameraman focus ik op mijn deel en probeer zo min mogelijk op te vallen in de processen die gefilmd worden.

VideoVakwerk

In videoproductie ben ik veelzijdig; mijn portfolio geeft een indruk van de mogelijkheden. Videovakwerk beschikt over een volledige filmuitrusting en daarnaast kunt u rekenen op zeer ruime ervaring in dit vak.
Mijn klanten komen grotendeels uit de medische of de artistieke sector, maar soms ook uit de technische of zakelijke markt. Incidenteel werk ik ook voor particulieren.
VideoVakwerk heeft een studio in Delft. Het werkterrein ligt voornamelijk binnen de cirkel Amsterdam-Utrecht-Dordrecht-Den Haag.

Partners

VideoVakwerk werkt zelfstandig, maar maakt bij diepte-interviews gebruik van de expertise van Rob Overgaauw, van Elevator Pitch Online.
Rob is professioneel interviewer en tekstschrijver. En ook op deze website zijn de wervende tekstgedeelten van zijn hand.
Communicatiebureau Hoom-Communicatie ontwierp het logo.

We hebben het filmpje bekeken en het ziet er erg leuk uit! Plaatsen maar!
Brian van Dortmont

Manager, Sales & Marketing, Van Hoorne Entertainment B.V., Molenaarsgraaf

Marcel, graag zou ik jou en de andere medewerkers hartelijk danken voor de DVD die ik ontving na mijn symposium. Prachtig en een heel mooie herinnering! Je mag trots zijn op het resultaat.
Prof.dr. A.J. van der Heijden

kinderarts, Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam

Deze man is een echte aanrader!
Wim Wisse

Gebiedscoördinator Rotterdam SportSupport & Presentator Sophia TV, Rotterdam , Sophia TV, Rotterdam

Meer informatie? Neem gerust contact op!