Over VideoVakwerk

VideoVakwerk is een eenmansbedrijf dat gerund wordt door videovakman Marcel Gerbrands. “Ik ben allround videomaker en editor. Eén specialisme waar ik extra blij van word is het maken van medische video’s. Zie daarvoor ook de portfoliopagina.”

Maar behalve medische video’s werk ik ook met veel plezier aan bedrijfsvideo’s, pitchvideo’s, video’s voor merkversterking en biografische films.

Persoonlijke klik

Alles begint met een persoonlijke klik. Je kunt nog zo’n goede videograaf zijn, als die persoonlijke klik ontbreekt met de opdrachtgever gaat het niet werken. Of u die met mij gaat krijgen zal natuurlijk moeten blijken,  maar laat ik u geruststellen: ik heb in de afgelopen 10 jaar nog niet meegemaakt dat het op dit punt spaak loopt.

Als u ‘ja’ zegt tegen mijn voorstel kan ik u één ding garanderen: ik doe er mijn uiterste best voor om ècht vakwerk te maken van uw filmproject. 

Goede samenwerking

Een film in elkaar zetten vraagt om goede samenwerking. Bij VideoVakwerk begint het werk met: kennis maken, ideeën over en weer bespreken, over hoe het zou kunnen of moeten, wat wel en niet getoond mag worden, waar accenten moeten komen, en ga zo maar door.
Voordat de shoot begint wordt er het nodige afgestemd. Een goed filmscript en een draaiplan maken is wel zo handig. Tijdens de shoot werk ik planmatig en zorg ik er voor dat de geplande beelden perfect worden vastgelegd. Ook dan wordt er strak samengewerkt. Als cameraman focus ik op mijn deel en probeer zo min mogelijk op te vallen.

VideoVakwerk

Als het om filmproducties gaat is er weinig dat ik niet kan leveren. Mijn portfolio geeft een indruk van de mogelijkheden. Videovakwerk beschikt over een volledige filmuitrusting en daarnaast kunt u rekenen op zeer ruime ervaring in dit vak.
De meeste van mijn klanten zitten in de zakelijke markt, maar ik werk ook wel voor particulieren. VideoVakwerk heeft een studio in Delft. Het accent in het werkterrein ligt voornamelijk binnen de cirkel Amsterdam-Utrecht-Dordrecht-Den Haag.

Partners

VideoVakwerk werkt zelfstandig, maar schakelt soms netwerkpartners in als er aanvullende expertise nodig is. Bijvoorbeeld op het gebied van human interest-films waarbij interviews worden afgenomen.
Hiervoor werkt VideoVakwerk samen met Rob Overgaauw van Elevator Pitch Online als specialist op dit gebied. Hij schreef ook een groot deel van de wervende teksten op deze site.
Communicatiebureau Hoom-Communicatie ontwierp het logo.

We hebben het filmpje bekeken en het ziet er erg leuk uit! Plaatsen maar!
Brian van Dortmont

Manager, Sales & Marketing, Van Hoorne Entertainment B.V., Molenaarsgraaf

Marcel, graag zou ik jou en de andere medewerkers hartelijk danken voor de DVD die ik ontving na mijn symposium. Prachtig en een heel mooie herinnering! Je mag trots zijn op het resultaat.
Prof.dr. A.J. van der Heijden

kinderarts, Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam

Deze man is een echte aanrader!
Wim Wisse

Gebiedscoördinator Rotterdam SportSupport & Presentator Sophia TV, Rotterdam , Sophia TV, Rotterdam

Meer informatie? Neem gerust contact op!