Over VideoVakwerk

VideoVakwerk is een eenmansbedrijf dat gerund wordt door videovakman Marcel Gerbrands. En dat ben ik. Video is helemaal mijn ding. Specialist en tegelijk ook generalist. Vanuit mijn merk lever ik alle diensten die je logischerwijs vanuit deze hoog gegrepen claim mag verwachten. Ik werk door heel Nederland.

Persoonlijke klik

Alles begint natuurlijk met een persoonlijke klik. Je kunt nog zo’n goede videograaf zijn, als er geen klik is met de opdrachtgever gaat het niet werken. Of u die met mij gaat krijgen zal natuurlijk moeten blijken. Maar laat ik u meteen geruststellen: ik heb in de afgelopen 10 jaar nog niet meegemaakt dat het op dit punt spaak loopt.

Als u ‘ja’ zegt tegen mijn voorstel kan ik u één ding garanderen: ik doe er mijn uiterste best voor om ècht vakwerk te maken van uw filmproject.  Als ik ‘ja’ zeg tegen uw aanvraag mag u ervan uitgaan dat ik het ook zie zitten.

Goede samenwerking

Een film in elkaar zetten vraagt om goede samenwerking. Dat begint met: ideeën over en weer, over hoe het zou kunnen of moeten, wat wel en niet getoond mag worden, waar accenten moeten komen en ga zo maar door. Het zijn allemaal van die zaken die vooraf afgestemd worden. Ook dat is een onderdeel van die persoonlijke klik. Elkaar begrijpen is elkaar verstaan en weten welke verwachtingen er leven. Bij VideoVakwerk begint daar het werk. Meestal weet u in een eerste telefoongesprek al genoeg om te weten wat er in zit.

VideoVakwerk

Er is weinig dat ik qua filmproduct niet kan leveren. Mijn portfolio geeft een impressie van de mogelijkheden. Standaard en maatwerk wisselen elkaar af. Ik lever voornamelijk aan de zakelijke markt. Videovakwerk beschikt over een volledige filmuitrusting en is up to date als het gaat om kennis van zaken en gereedschappen.
Ik ben gevestigd in Delft, en werk voornamelijk binnen de cirkel Amsterdam-Utrecht-Dordrecht-Den Haag.

Partners

VideoVakwerk werkt zelfstandig en schakelt netwerkpartners in bij projecten waarin aanvullende expertise nodig is. Bijvoorbeeld op gebied van social media en human interest-films waar menselijk talent een succesfactor is. Of voor het afnemen van interviews. Hiervoor werkt VideoVakwerk samen met Rob Overgaauw van Elevator Pitch Online als specialist op dit gebied. Hij schreef de wervende teksten op de site. Communicatiebureau Hoom-Communicatie ontwierp het logo.

We hebben het filmpje bekeken en het ziet er erg leuk uit! Plaatsen maar!
Brian van Dortmont

Manager, Sales & Marketing, Van Hoorne Entertainment B.V., Molenaarsgraaf

Marcel, graag zou ik jou en de andere medewerkers hartelijk danken voor de DVD die ik ontving na mijn symposium. Prachtig en een heel mooie herinnering! Je mag trots zijn op het resultaat.
Prof.dr. A.J. van der Heijden

kinderarts, Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam

Deze man is een echte aanrader!
Wim Wisse

Gebiedscoördinator Rotterdam SportSupport & Presentator Sophia TV, Rotterdam , Sophia TV, Rotterdam

Meer informatie? Neem gerust contact op!