Over VideoVakwerk

VideoVakwerk is een eenmansbedrijf dat gerund wordt door videovakman Marcel Gerbrands. “Ik ben allround videomaker en editor. Daarnaast is mijn specialisme medische video’s. Zie daarvoor ook de portfoliopagina.”

Persoonlijke klik

Alles begint natuurlijk met een persoonlijke klik. Je kunt nog zo’n goede videograaf zijn, als er geen klik is met de opdrachtgever gaat het niet werken. Of u die met mij gaat krijgen zal natuurlijk moeten blijken. Maar laat ik u meteen geruststellen: ik heb in de afgelopen 10 jaar nog niet meegemaakt dat het op dit punt spaak loopt.

Als u ‘ja’ zegt tegen mijn voorstel kan ik u één ding garanderen: ik doe er mijn uiterste best voor om ècht vakwerk te maken van uw filmproject.  Als ik ‘ja’ zeg tegen uw aanvraag kunt u rekenen op 100% inzet.

Goede samenwerking

Een film in elkaar zetten vraagt om goede samenwerking en een persoonlijke klik. Bij VideoVakwerk begint daar het werk.
Alles begint met: kennis maken, ideeën over en weer, over hoe het zou kunnen of moeten, wat wel en niet getoond mag worden, waar accenten moeten komen, en ga zo maar door.
Allemaal zaken die we samen vooraf afstemmen. Elkaar begrijpen is elkaar verstaan, en weten welke verwachtingen er leven.
Meestal merkt u in een eerste telefoongesprek al,  wat ik voor u kan gaan betekenen.

VideoVakwerk

Er is weinig dat ik qua filmproduct niet kan leveren. Mijn portfolio geeft een indruk van de mogelijkheden. Videovakwerk combineert een volledige filmuitrusting met een ruime ervaring in dit vak.
Ik lever voornamelijk aan de zakelijke markt, ben gevestigd in Delft, en werk voornamelijk binnen de cirkel Amsterdam-Utrecht-Dordrecht-Den Haag.

Partners

VideoVakwerk werkt zelfstandig, maar schakelt soms netwerkpartners in als er aanvullende expertise nodig is. Bijvoorbeeld op het gebied van human interest-films waarbij interviews worden afgenomen.
Hiervoor werkt VideoVakwerk samen met Rob Overgaauw van Elevator Pitch Online als specialist op dit gebied. Hij schreef ook een groot deel van de wervende teksten op deze site.
Communicatiebureau Hoom-Communicatie ontwierp het logo.

We hebben het filmpje bekeken en het ziet er erg leuk uit! Plaatsen maar!
Brian van Dortmont

Manager, Sales & Marketing, Van Hoorne Entertainment B.V., Molenaarsgraaf

Marcel, graag zou ik jou en de andere medewerkers hartelijk danken voor de DVD die ik ontving na mijn symposium. Prachtig en een heel mooie herinnering! Je mag trots zijn op het resultaat.
Prof.dr. A.J. van der Heijden

kinderarts, Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam

Deze man is een echte aanrader!
Wim Wisse

Gebiedscoördinator Rotterdam SportSupport & Presentator Sophia TV, Rotterdam , Sophia TV, Rotterdam

Meer informatie? Neem gerust contact op!