Werkwijze

Mijn werkwijze staat bekend als vlot, flexibel, zorgvuldig, creatief en betrokken. Alle projecten worden door mij persoonlijk uitgevoerd.
Mijn principe is helder: film zie ik als een communicatiemiddel waar een boodschap onder ligt. Die boodschap moet overkomen. Hoe ingenieus, veelomvattend en verleidelijk de techniek ook is, het doel blijft heilig. Het keep it simple principe heeft me al voor heel wat over-de- top-uitglijders bespaard.
Vooraf tref ik meestal de nodig voorbereidingen met de klant. Dat kan per Zoom, telefonisch, of in een gesprek. Ik voel snel aan waar de lat ligt. Aan mij om die verwachting waar te maken.

Wat doet een cameraman?

Een cameraman filmt en moet vooral zelf geen onderdeel worden van de opname. Niet in de weg lopen dus. Dat is regel 1. Dienstbaar zijn aan het beoogde eindresultaat. Daarnaast moet hij kijken en zien wat zich afspeelt, wat zich voordoet en wat interessant genoeg is om in beeld te vangen. Het moment pakken heet dat. Dat lukt alleen als je heel veel kilometers maakt met je camera. Ik denk dat je mij kunt typeren als zo’n cameraman, zo eentje die nooit stopt. Gewoon omdat de passie zich opdringt. Die film moet er komen en die mag gezien worden. Dat vraagt vakwerk. Dan zul je als vakman voorbereid moeten zijn op uitdagingen.

Wat doet montage?

Er wordt weleens gezegd: het echte werk begint in de montagekamer. Het filmmateriaal moet volledig en goed georganiseerd zijn. Omdat ik zowel het filmwerk als de montage doe levert dat prettige voordelen op. Zowel voor de doorlooptijd als de prijs die u betaalt. Wees wat dat laatste betreft gerust, mijn prijzen zijn altijd concurrerend. VideoVakwerk houdt op gebied van montage graag haar naam hoog. Dat geldt voor zowel het reguliere montagewerk als de specialties. De montage zorgt er voor dat de film impact heeft en boeit. Mijn kennis op gebied van special effects, animaties en graphics levert extra kersen op de taart. Maar alleen als het iets toevoegt.

Bedankt voor het enorm snelle en prachtige werk!
En natuurlijk bedankt voor de beelden van het lab. Met muziek!

Suzanne Labots, Rotterdam

Communicatie-adviseur, Erasmus MC, Rotterdam

Ik heb jou ervaren als een vakman pur sang. Altijd punctueel en oog voor detail. Jouw input betreffend het project China en VIPZ waren als zeer fijn ervaren.
Romeo Talakua, Rotterdam

Docent-Trainer Horeca Opleidingen, ROC Albeda College, Rotterdam e.o.

Ik ben de film aan het afronden. De proefversie is zeer goed bevallen, met veel complimenten voor jouw camerawerk.
Vanessa Vloemans, Rotterdam

eigenaar, Vloemans Media, Rotterdam

Vrijblijvende offerte op maat

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het filmproduct wat u voor ogen heeft niet geheel terug te herleiden is uit de genoemde tarieven. Aarzelt u niet en neem contact met ons op. Wij rekenen het u graag voor en sturen u een offerte op maat. Zo weet u waar u aan toe bent en krijgt u geen onaangename verrassingen.