Werkwijze

Video-Vakwerk, dat is precies waar het bij mij om draait.
Ik ben een gepassioneerd filmer en editor, die focust op kwaliteit.

In mijn producties staat voorlichting centraal.
Ze zijn erop gericht, om mensen, processen en organisaties aandachtig, informerend en realistisch in beeld te brengen.
Dat geldt in het bijzonder voor mijn specialisme: Patiëntvoorlichting.

Met m’n ervaring, flexibiliteit en betrokkenheid zorg ik voor een goed eindproduct, om het even, of het thema een bevlogen ondernemer is, een ouder persoon die zijn levensverhaal wil vertellen, of een ziekenhuis dat aan nieuwe patiënten zo inzicht geeft in een behandeling,

Ik beschik over een eigen uitgebreide filmuitrusting, maar blijf op locatie zelf graag op de achtergrond. Van daar uit, met betrokkenheid, de juiste beelden maken is mijn manier van werken.

Wat doet een cameraman?

Een cameraman is voortdurend alert op een veelheid van dingen. Licht, scherpte, audio, kadrering van wat zich afspeelt zijn maar een paar voorbeelden. Dienstbaar zijn aan het beoogde eindresultaat, en daarvoor de juiste momenten vastleggen. Dat lukt alleen als je heel veel kilometers maakt met je camera. Ik denk dat je mij kunt typeren als zo’n cameraman, zo eentje die nooit stopt. Gewoon omdat de passie zich opdringt. Die film moet er komen en die mag gezien worden. Dat vraagt vakwerk. Dan zul je als vakman voorbereid moeten zijn op uitdagingen.

Wat doet montage?

Er wordt weleens gezegd: het echte werk begint in de montagekamer. Het filmmateriaal moet volledig en goed georganiseerd zijn. Omdat ik zowel het filmwerk als de montage doe levert dat prettige voordelen op. Zowel voor de doorlooptijd als de prijs die u betaalt. Wees wat dat laatste betreft gerust, mijn prijzen zijn altijd concurrerend. VideoVakwerk houdt op gebied van montage graag haar naam hoog. Dat geldt voor zowel het reguliere montagewerk als de specialties. De montage zorgt er voor dat de film impact heeft en boeit. Mijn kennis op gebied van special effects, animaties en graphics levert extra kersen op de taart. Maar alleen als het iets toevoegt.

Marcel is een gedreven cameraman die mij ongemerkt weet vast te leggen op een manier die ik uiterst plezierig vindt. Ik kon helemaal mezelf zijn. En dat is het mooiste wat je kunt laten zien in een film waarin je naam wilt maken als kunstenares.

Daniëlle van Herk, Eersel

kunstenares

Ik heb jou ervaren als een vakman pur sang. Altijd punctueel en oog voor detail. Jouw input betreffend het project China en VIPZ waren als zeer fijn ervaren.
Romeo Talakua, Rotterdam

Docent-Trainer Horeca Opleidingen, ROC Albeda College, Rotterdam e.o.

Ik ben de film aan het afronden. De proefversie is zeer goed bevallen, met veel complimenten voor jouw camerawerk.
Vanessa Vloemans, Rotterdam

eigenaar, Vloemans Media, Rotterdam

Vrijblijvende offerte op maat

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het filmproduct wat u voor ogen heeft niet geheel terug te herleiden is uit de genoemde tarieven. Aarzelt u niet en neem contact met ons op. Wij rekenen het u graag voor en sturen u een offerte op maat. Zo weet u waar u aan toe bent en krijgt u geen onaangename verrassingen.