Sommige zaken wil je als patiënt liever vooraf weten

Niemand wordt vrijwillig patiënt. Als je wordt overgeleverd aan de medische wereld doe je dat vaak met grote urgentie. Of je doel nu is overleven, herstellen, genezen of een cosmetische vooruitgang boeken.

Je wilt weten waar je aan toe bent. En ja, dokters zijn goed in hun kerntaken, dat is uiterst vertrouwenswekkend. Maar als het aankomt op communicatie en informatie verstrekken aan patiënten, blijkt er vaak nog een wereld te winnen.
En in die wereld begeef ik mij. Als videograaf heb ik me gespecialiseerd in medische voorlichtingsfilms. Dat doe ik met veel passie en toewijding.

Voor iedere medische behandeling bestaat er een perfect informatiescript. Daar denk ik in mee en daarvoor maak ik de passende videoboodschap. Beelden zeggen meer dan wat je met een folder of brochure kunt overbrengen. De kunst is, om dat met de juiste beeldtaal over te brengen. Een kunst waar ik me volledig in thuis voel.

Deze 95-seconden-video, hoewel van oudere datum, is een mooi voorbeeld!

Ben jij iemand, die mij in contact kan brengen met medische professionals die geholpen zijn met video voor hun patientvoorlichting? Dan stel ik je persoonlijke bericht heel erg op prijs.